divendres, 9 de gener del 2009

Cavalcada de Reis 2009.

Ras i curt: l'arribada dels Reis mereix una valoració altíssima. No només per l'esforç per part de tots i totes les que d'una manera directa o indirecta hi heu ajudat, sinó pel fet d'elevar-ne any rere any el nivell.

Aquesta festa creix al mateix ritme que s'enforteix la musculatura del poble, cada any que passa som més poble perquè participa més gent i gent més diversa. Pel que fa a la projecció, Sant Pere es situa i posiciona al nivell que li correspon pel que fa a l'organització d'actes festius i culturals. No és estrany que cada any siguin més els visitants que gràcies al boca-orella vinguin atrets per la qualitat de la cavalcada de Reis. I aquest és un mèrit exclusiu vostre.

L'arribada a través del riu dignifica i descobreix davant nostre el medi natural que ens envolta, alhora que apropa la gent a una realitat sovint desconeguda pels propis veïns de Sant Pere: el tram baix del riu Fluvià. Un riu amb un alt valor ecològic i un dels pocs rius verges que queden a Catalunya.

Quin goig poder-lo gaudir la nit de Reis, no us sembla?

De cares a l'any vinent només ens queda marge per fer-ho encara millor. Estic segur que no decebrem a ningú, perquè aquí, a casa, quan ens proposem fer les coses bé, les fem com enlloc. Malgrat nombroses dificultats, som capaços d'organitzar activitats i som -en realitat sou- capaços de fer-ho molt bé. Si us plau, us animo a superar-vos i us demano que no abaixeu el llistó.

Quan tots bufem en la mateixa direcció Sant Pere hi guanya, hi guanyem tots.

Dono les gràcies a aquells i aquelles que davant les nombroses adversitats, fatalitats, incidents, malentesos, discussions, retards i anècdotes, durant la mateixa nit de Reis ja estàveu pensant en com fer-ho millor l'any vinent. Sense vosaltres res d'això hauria estat possible.

A poc a poc, continueu fent poble.

Aquest és un reconeixement per a tots i totes vosaltres.

2 comentaris:

Rosa. ha dit...

Un plaer el teu reconeixament. L'ilusió d'un infant es mereix que ho fem bé i millorant cada any,també millorarà el poble. Tant de bo més gent s'hi afegeixi a col.laborar. Mentres ningú no ens desanimi, no calen agraiments, perquè al cap i a la fi, tots estem en el mateix sac, el d'anar endavant com a comunitat, per Sant Pere. Mercès.

Ingrid ha dit...

Home, el fet de fer la cavalcada al riu en plena foscor de nit no fa que els santperencs redescobrim el riu.
A mi em va fer adonar que les voreres eren massa estretes i que el pont és lleig.
A part d'això, trobo que la cavalcada és una tradició que ha anat passant quasibe de generació a generació i que a tots, petits i grans la disfrutem molt.
I això és gràcies a gent que sense cap mena de intenció de esperar res a canvi, cada any ho porten a terme amb la feinada que els deu portar.
Des d'aquí: gràcies!