dimecres, 30 de gener del 2008

Benvinguda al rei carnestoltes.

Ara que queden pocs dies per començar el carnestoltes vull encoratjar-vos a participar en la passada de carrosses que es celebrarà el dissabte 2 de febrer a partir de les 17 h. pels carrers de Sant Pere. Darrerament el número de carrosses ha anat en augment i això demostra que la tradició d'aquesta festa és ben present al municipi.

De la mateixa manera, crec que és positiu que aquells que no participeu en una carrossa ho feu en una comparsa i així, entre tots, s'ompliran els carrers de color durant una estona.

Més tard, espero que ens trobem al centre cívic per donar la benvinguda al rei carnestoltes. Tots, tant els que formen part d'una colla i van en una carrossa com els que lliurement vulguin apropar-s'hi, hi sereu benvinguts!

Des d'aquí la meva enhorabona a tots/es els que participeu i feu que aquesta festa cada vegada sigui més diversa, divertida i popular.

El diumenge 3 de febrer, a partir de les 8 h. del matí, la colla dels "pencaires de carnaval" començaran a preparar-ho tot perquè l'arròs es pugui servir cap a les 13 h. a l'aparcament de l'antic molí. Segur que aquest any farà un dia assoleiat i la vetllada serà agradable per a tothom.
La meva mostra d'agraïment va dirigida als "pencaires" també.

Ah! Per cert, no oblideu que el diumenge a les 16.30 h. el F.C. Sant Pere juga a futbol contra l' A. C. Aro B i que la lluita per assolir la segona plaça d'aquest grup de 3a territorial encara continua. Tant de bo el camp d'esports municipal presenti un aspecte immillorable. Us hi esperem a tots, el vostre suport és indispensable!

Per carnaval tot s'hi val...però feu-ho amb molt de seny, d'acord? :-)