dilluns, 14 de gener del 2008

Benvinguda

Hola a tothom,

Benvinguts al blog d'en Jordi Martí. Aquest intentarà ser un espai dinàmic que inclogui informació molt diversa i que serveixi per a intercanviar comentaris sobre temes d'interès. Naturalment, és molt probable que la política sigui el tema estrella, però la literatura, l'esport, el cinema, etc. espero que també hi siguin molt presents.

Per a tots aquells que hi entreu alguna vegada:

Endavant, "que casa meva és casa vostra si és que hi ha casa d'algú" (fragment extret de la cançó Qualsevol nit pot sortir el sol d'en Jaume Sisa).

Atentament,

Jordi Martí Deulofeu

11 comentaris:

Helena ha dit...

Ànims i benvingut al món dels blogs! No dubto que les teves reflexions seran interessants i generadores de xerrades virtuals distretes. Fins llavors ;-)

Anònim ha dit...

Carai Jordi, això sí que em sorprèn! Ja que és tant difícil que els cinc de classe poguem trobar un dia per quedar i xerrar una miqueta, almenys podrem posar opinions en comú "telemàticament"...! Bona pensada i molts records!

Josep M. Marcé i Company ha dit...

Hola Jordi, això de compartir pensaments em sembla molt bona idea. Ja saps que t'apreció molt i penso que ets una persona amb el cap molt ben endressat. A veure si, juntament amb algun altre que conec, demostreu que una bona persona té cabuda en el joc polític. Ànims, i amb mi ja tens un lector.

Estel·la Girbent ha dit...

I CAN'T BELIVE IT, tens blog!
Primer de tot, dir que el canvi a Sant Pere s'ha notat però encara queda molt per fer.
Felicitar-te per l'esforç que fas per tal de que el nostre poble tiri endevant i impedir que quedi estancat.

Finalment, dir que estic en contra de la nova proposta de l'escut, personalment...NO m'agrada.

zenobia ha dit...

Això sí que és un alcalde tot terreny, no en té prou amb tirar endevant el poble que encara té temps per fer un blog!

M'agradaria que fessis algun comentari sobre el partit de futbol del dissabte. Va estar bé eh? Ànims!

Jordi Martí Deulofeu ha dit...

Estel·la,

El tema de l'escut és un xic complicat d'explicar. Resumint-ho, el primer que cal tenir en compte és que l'actual escut municipal no ha estat mai legalitzat tal i com ho requereix la Generalitat de Catalunya.

A més a més, es dóna la paradoxa que la tiara que apareix al damunt de les claus és un element que només pot utilitzar la ciutat-estat del Vaticà. En aquest sentit, malgrat ser l'escut que molts hem vist tota la vida, cal finalitzar un expedient administratiu (amb informe previ, entre altres, de la Generalitat i la Societat catalana heràldica de l'Institut d'Estudis Catalans)que legalitzi definitivament la situació de l'escut municipal (sigui aquest quin sigui).

Estèticament no hi ha massa canvis. Potser s'estilitza una mica i pren més rellevància el llaurer (amb una forma més arrodonida, protegint les claus).

No ho sé, suposo que és una qüestió de gustos i que haurem d'atendre a la reacció dels veïns per prendre una decisió el més consensuada possible.

De totes maneres, moltes gràcies pel comentari. Sempre s'agraeix una opinió externa.

Estel·la Girbent ha dit...

Sé que és un tema bastant delicat, com dius a "els blancs i els negres" aquest cas està clar que seria un de la gamma de grisos, els santperencs diran blanc o negre respecte la nova proposta de l'escut i el resultat serà un gris tirant més a blanc o més a negre.
(no sé si m'explico, m'he liat amb tant de blanc i negre!jeje)

Això si, recorda que un escut és més que unes fulles de llaurer i unes claus.

Merci à vous.

Jordi Martí Deulofeu ha dit...

Estel·la,

Estic totalment d'acord amb tú. A l'hora d'aprovar definitivament l'escut municipal s'hauran de tenir en compte diversos factors, però de tots ells crec que el més important és respectar els elements que ens identifiquen com a poble.

Això sí, cal fer-ho respectant les opinions de tothom alhora que entenent que l'escut ha de seguir un tràmit per a tenir-lo legalitzat.

En aquest sentit no podem obviar el que marca la Generalitat i tampoc volem ferir cap sensibilitat. No obstant, l'única cosa que no podem fer com a equip de gover és evitar la qüestió. Cal trobar-hi una solució que sigui de consens per donar aquest tema per enllestit i tenir-ho net i endreçat.

Fins ara.

Xavier Solano ha dit...

Jordi,
Benvingut a la catosfera! Sera un plaer seguir el teu bloc!
Molts records company!
Xavier

Sergi ha dit...

il·lustríssim alcalde president d Sant Pere,

vosté posa un tros d la cançó d Jaume Sisa aprofito per dedicar-li una de Fito&fitipaldis:
"soldadito marinero"
n'estic segur d que la coneixerà,
conec(molt)a la seva veïna i sé que l'escolta sovint

Aniré passant pel seu bloc

De part d'un figuerenc també "inconformista"

Marc ha dit...

Endavant amb el blog, Jordi. Des de Torroella de Montgrí i Pals tindré oberta aquesta finestra a Sant Pere Pescador.