divendres, 4 d’abril del 2008

Avui: joventut!

Aquest vespre a les 20 h. farem la presentació del Pla Local de Joventut 2008-2011 al primer pis del Casal Cultural.

Després de mesos d'una intensa feina encapçalada per l'Àrea de Joventut, el document que ha de servir de marc de referència per endegar les actuacions dirigides als joves del poble finalment està enllestit.

Vull recordar que el jovent és un actiu important del municipi i des de l'equip de govern ens hem proposat prestar-li una atenció preferent. Per aquest motiu, el Pla Local de Joventut no s'ha de veure com un objectiu assolit sinó com un instrument que permeti desenvolupar polítiques de joventut que afrontin alguns dels problemes que s'han detectat durant el seu procés d'elaboració.

El més important de tot és que han estat els propis joves, a través de l'Àgora de Joves, i la societat civil, àmpliament representada a través de la reunió d'agents socials, els qui han dotat de contingut aquest document. En especial, pel que fa a l'anàlisi i diagnosi de problemàtiques, i a l'enumeració de les solucions i activitats que cal portar a la pràctica.

El condicionament de la sala nova com un Casal de Joventut és possiblement l'actuació de més rellevància, tot i que la contractació d'un/a dinamitzador/a juvenil és la pedra angular per coordinar aquelles activitats que, directa o indirectament, estan relacionades amb aquest segment de població: educació; oci, cultura i esports; treball; habitatge; salut; participació; i cohesió social.

Per no extendre'm més, us demano ben amablement que veieu aquest Pla Local de Joventut 2008-2011 com una oportunitat i que us adreceu a nosaltres per fer-lo realitat.

1 comentari:

Ingrid ha dit...

Hola Jordi, no sé si aquest és el millor lloc on plasmar la meva queixa. M'agradaria que visitessis el meu blog per poguer veure unes fotos que he fet avui.